Medi Ambient

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Medi Ambient
 
 12 febrer
Manual de senyalització xarxa de camins i rutes de MenorcaPresentació del manual de senyalització per la xarxa de camins i rutes senderites de Menorca.
Medi Ambient
 
 30 setembre
Signat el conveni del Pla de Millora de la Qualitat de l'Aire de MaóEl Consell de Menorca i el Govern signen el conveni del Pla de Millora de la Qualitat de l'Aire de Maó.
Medi Ambient
 
 26 agost
S'aprova el conveni per a la millora de la qualitat de l'aire Comença a caminar amb la instal·lació d’un nou punt de mesura d’emissions.
Medi Ambient
 
 9 juliol
Ús públic i mobilitat a les platges de Menorca 2019Publicat l'informe anual sobre ús públic i mobilitat a les platges de la RB de Menorca durant l'any 2019.
Energia
 
 5 juny
Repte d'estalvi energètic a casaL'Oficina de l'Energia proposa un repte d'estalvi energètic amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.
Medi Ambient
 
 20 març
Restringit l'accés al Camí de Cavalls i platgesEs recorda que l'accés al Camí de Cavalls i L'ús públic de les platges, àrees recreatives i espais naturals es...
Cultura
 
 18 març
Iniciativa #laculturanoaturaEl Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular coordinen accio...
Residus
 
 4 març
Pla de Residus de MenorcaMedi Ambient de les Illes Balears informa favorablement el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus No Perillosos de Menorca.
Aigua
 
 11 febrer
El Consell sol·licita al Govern les competències en la gestió de l'aiguaEl Consell demanarà al Govern Balear un acord que permeti avançar en la insularització del servei integral de l'aigua. ...
Residus
 
 31 gener
Segellament i restauració ambiental de Milà IIFinalitzen les obres de segellament i restauració ambiental de Milà II.

Geologia
 
 27 gener
La Cova de s'Aigua de Cala Blanca obrirà al públicEl Consell Insular dóna el vistiplau definitiu per licitar les obres i obrir la Cova de s'Aigua de Cala Blanca al públic.
Biodiversitat
 
 20 desembre
Estratègia de Biodiversitat Publicat l'últim informe anual de l'Estratègia de Conservació de la Biodiversitat de la Reserva de Biosfera Menorca.
Nota de Premsa
 
 23 setembre
Emergència climàtica a MenorcaEl Consell Insular declararà la situació d'emergència climàtica a Menorca.
Energia
 
 31 juliol
48 milions d’euros per parcs d’energia fotovoltaica a MenorcaLa inversió pública i la privada sumaran 48 milions d’euros per parcs d’energia fotovoltaica a Menorca.
Medi Ambient
 
 28 juny
Nova embarcació per a l'Illa de l'AireMenorca Preservation Found i Blue Marine Foundation donen a LEADER una barca per a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire.
Conservació
 
 21 juny
Conveni per el manteniment de Camí de CavallsEl Consell i 40 Nord Outdoor signen un conveni per al manteniment de Camí de Cavalls.
Reserva
 
 19 juny
Aprovada l'ampliació de la Reserva de BiosferaMenorca es converteix en la Reserva de Biosfera amb més superfície marina  de la Mediterrània.
Medi Ambient
 
 11 juny
Usos i ocupació de les platges de MenorcaPublicats els resultats de l’anàlisi de l’ús de les platges de Menorca l’estiu de 2018.
Residus
 
 21 maig
Pla de Residus de MenorcaEl Consell Insular de Menorca aprova inicialment el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Menorca.
Medi Ambient
 
 29 març
Nacions Unides alerta sobre el canvi climàticL'ONU urgeix a prendre mesures sense precedents per evitar el col·lapse del planeta i l'amenaça sobre la vida.
Estudis i informes
 
 27 març
Es publica un estudi d'indicadors entre Lanzarote i MenorcaL’estudi contempla 7 blocs temàtics i l’anàlisi de més de 85 indicadors.
Energia
 
 15 març
Estudi de l'impacte del canvi climàtic a MenorcaUn estudi de la UIB avala la necessitat d'empendre la transició energètica a Menorca davant el canvi climàtic.

...
Reserva
 
 19 febrer
Aprovat el Pla d'Acció de la RB fins a 2025El document ha estat aprovat defintivament aquest dilluns dia 18 al ple ordinari del consell després d’haver estat un mes a exposici...
Activitats
 
 23 gener
Viu Menorca BiosferaQuarta edició del programa d'activitats sobre els valors socials, culturals i ambientals de Menorca.
Medi Ambient
 
 12 gener
Jornades de Medi AmbientMenorca tanca les VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears.
Revista ONA
 
 27 novembre
Ja tenim la revista "ONA" de tardor! Surt el segon nombre de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Educació
 
 5 novembre
Inici dels tallers d'Educació AmbientalMés de 200 tallers d'educació ambiental als centres educatius durant el curs escolar 2018-2019.
25 Aniversari
 
 25 setembre
25è aniversari de la ReservaDos dies de festa i espectacle per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera.
Residus
 
 12 setembre
120.000 gots d’un sol ús menys Consell i Consorci de Residus engeguen una iniciativa per a la reducció dels gots d'un sol ús a les festes.
Biodiversitat
 
 7 agost
Control de plaguesEl Consell Insular instal·la trampes biodegradables per al control de plagues a la finca pública d’Alforí de Dalt.