Congressos

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Congressos
 
 2 desembre
Conferència MICRO 2020La Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres participa a la conferència MICRO 2020 «Pol·lució per pl&agra...
Congressos
 
 17 setembre
Conferència Internacional MICRO2020Obert el període per a presentar treballs científics per a la conferencia internacional MICRO2020.
Congressos
 
 15 setembre
XX Jornades Ibèriques d'AracnologiaS'ajornen les XX Jornades Ibèriques d'Aracnologia.

Congressos
 
 8 juny
Menorca, seu del V Congrés Nacional d'EcoturismeLa Reserva de Biosfera Menorca acollirà la 5a edició del Congrés Nacional d'Ecoturisme del 20 al 22 d'octubre.
Congressos
 
 8 abril
Segon Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla CatalanaMenorca acull a l'octubre el Segon Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana.
Starlight
 
 2 març
II Trobada Balear d'Associacions d'AstronomiaMenorca Starlight present en la II Trobada Balear d'Associacions d'Astronomia que s'ha celebrat a Eivissa
Societat
 
 19 setembre
Cimera mundial de la joventut sobre Acció Climàtica de l'ONUMenorca a la cimera mundial de la joventut sobre Acció Climàtica de les Nacions Unides.

Xarxa Mundial d'Illes i Zones Costeres
 
 17 setembre
IX Congrés Mundial de la Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones CostaneresMenorca assisteix al IX Congrés Mundial de la Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres (WNICBR) a Sud-àfrica.
Congressos
 
 2 setembre
Seminari de lluita contra el tràfic il·lícit de béns culturalsMenorca acollirà el II Seminari Internacional de lluita contra el tràfic il·lícit de béns culturals del &...
Congressos
 
 4 juliol
I Fòrum de Joves RBMenorca selecciona una persona representant per al primer Fòrum de Joves de la Xarxa Espanyola de Reserves de Biosfera.
Congressos
 
 28 juny
Geodiversitat de MenorcaMenorca assisteix a la XIII Reunió Internacional de la Comissió de Patrimoni Geològic de la Societat Geològica d'Espa...
Congressos
 
 23 octubre
Congrés d'Ornitologia Presentam els treballs de seguiment d'aus al congrés d'ornitologia de les terres de parla catalan.
Geologia
 
 29 maig
Geologia de MenorcaMenorca participa a la Setmana de la Xarxa Europea de Geoparcs per explicar les singulars caracterísitiques de l'illa.
Xarxa Mundial d'Illes i Zones Costeres
 
 16 maig
Vídeo VIII Congrès WNIBRMenorca acollirà al maig el VIII Congrés de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Costaneres.
Congressos
 
 16 maig
5a Edició del Congrés Internacional Greening the IslandsMenorca acull la cinquena edició de Greening the Islands per parlar d'energies renovables, mobilitat sostenible i gestió de l'aigua...