Starlight

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Starlight
 
 26 maig
La qualitat del cel nocturn de Menorca consultable en temps realQuatre fotòmetres ubicats a Binimel·là, a s’Albufera des Grau, a l’hotel rural Morvedra Nou i a la seu del Conse...
Starlight
 
 2 març
II Trobada Balear d'Associacions d'AstronomiaMenorca Starlight present en la II Trobada Balear d'Associacions d'Astronomia que s'ha celebrat a Eivissa
Starlight
 
 14 febrer
Jornada Starlight per a empresarisEl Consell Insular organitza una jornada sobre astroturisme dirigida al sector empresarial de l'illa.
Starlight
 
 26 novembre
EntrevistaMaribel Aguilar, guia i auditora d'astroturisme: "El cel desestacionalitza perquè veiem coses diferents en funció de l'è...
Starlight
 
 21 novembre
II Trobada Starlight d'AstroturismeInicia la II Trobada Internacional Starlight d'Astroturisme a l'illa de Llatzeret.
Starlight
 
 18 novembre
Inicia el curs de monitors StarlightEl curs de monitors Starlight per capacitar guies turístics en astroturisme arrenca a Es Mercadal amb totes les places cobertes.
Starlight
 
 14 novembre
Jornades astronòmiques a Es CastellSeran els dies 22 i 26 de novembre. Formen part dels esdeveniments que s'organitzaran en el marc de la II Trobada Starlight d'Astroturisme.
Starlight
 
 28 octubre
Conveni per a la posada en funcionament de l'observatori de CiutadellaL'Agència signa un conveni amb l'Ajuntament de Ciutadella per a la posada en funcionament de l'observatori astronòmic del Canal Sal...
Starlight
 
 21 agost
Trobada i cursos StarlightNovembre d’estrelles a Menorca: obertes les inscripcions per la II Trobada Starlight d’Astroturisme i el Curs Starlight.
Starlight
 
 30 maig
Menorca acull II Trobada Internacional StarlightMenorca serà la seu de la II Trobada Internacional d’Astroturisme que serà del 28 al 30 de novembre a Llatzaret. 
Starlight
 
 20 abril
Aniversari de la Declaració StarlightAquest dissabte 20 d’abril celebrem la Nit mundial en Defensa de la Llum dels Estels.
Starlight
 
 23 gener
Menorca, Reserva i Destí Turístic StarlightLes certificacions han estat atorgades per la Fundació Starlight aquest dimecres a FITUR.
Starlight
 
 12 novembre
I Trobada Starlight Experts i representants de territoris Starlight s’han reunit aquest cap de setmana a Gredos per posar en comú les seves experi&egrav...
Starlight
 
 29 agost
Preservar el cel nocturn de MenorcaEl Consell aprova el Reglament de Protecció del Cel Nocturn per reduir la contaminació lumínica de l’illa.