Publicacions

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Publicacions
 
 9 octubre
Llibre divulgatiu sobre el Pla d'AccióPublicat un llibre divulgatiu sobre el Pla d'Acció de la Reserva de Biosfera de Menorca (2019-2025).

Cultura
 
 18 març
Iniciativa #laculturanoaturaEl Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular coordinen accio...
Revista ONA
 
 29 abril
Ja tenim aquí la revista Ona de primavera!Surt el tercer número de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Revista ONA
 
 27 novembre
Ja tenim la revista "ONA" de tardor! Surt el segon nombre de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Publicacions
 
 20 novembre
Nou llibret divulgatiu sobre artesania menorquinaL’Agència Menorca RB publica <<Artesania Menorca>>, nou llibret divulgatiu del Centre Artesanal de Menorca.
Residus
 
 8 novembre
Memòria 2017 consorci de residusEl document s’organitza en quatre blocs: residus, sensibilització, energia i gestió econòmica.
25 Aniversari
 
 7 novembre
Menorca i Lanzarote intercanvien culturaEls dies 8 i 9 de novembre es representarà a Menorca l’obra teatral La leyenda de la Isla Quemada que arriba des de La...
Aus marines
 
 7 setembre
Seguiment d'aus marines a la RBDurant l'any 2017 es va dur a terme el seguiment de la gavina corsa, el cagaire i la baldritja grossa.
Biodiversitat
 
 28 agost
Revista Es Busqueret Agost 2018Publicat el número 46 de la revista digital del Grup Balear d’Ornitologia (GOB).
Revista ONA
 
 8 agost
Nova revista Menorca RBNeix ONA, la nova revista de Menorca Reserva de Biosfera.
Publicacions
 
 1 gener
Presentació del llibre "Camí de cançons"El nou llibre CD de Cris Juanico té l’objectiu de sensibilitzar i afavorir el respecte cap al medi ambient.