Conservació

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Conservació
 
 3 novembre
Setmana de la Pedra SecaEl Consell Insular de Menorca se suma a la celebració de la Setmana de la Pedra Seca.
Conservació
 
 5 abril
Accions projecte MAREBIEs desenvolupen les accions de conservació i divulgació del medi marí en el marc del projecte MAREBI.
Conservació
 
 29 març
Signatura compra de la Bateria de FavàritxLa finca, ubicada al cor del parc natural de s'Albufera des Grau, passa a mans del Consell Insular de Menorca. 
Conservació
 
 25 febrer
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]Realització d'una cartografia d’àrees marines dins la Xarxa Natura 2000.
Conservació
 
 25 febrer
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]Realització d'un estudi sobre les praderes marines de Cymodocea nodosa a dins de Xarxa Natura 2000.
Conservació
 
 22 febrer
Ús públic a les platges de Menorca 2020Es publica l'informe anual sobre l'ús de platges a les Reserva de Biosfera de Menorca durant l'any 2020.
Conservació
 
 3 desembre
Projecte MAREBILa Reserva de Biosfera de Menorca rep l'aprovació del projecte MAREBI per impulsar 10 accions de conservació i divulgació de...
Aigua
 
 10 juliol
Certamen Audiovisual per a la Conservació de la Mar BalearNeix MARE, el Certamen Audiovisual per a la Conservació de la Mar Balear, amb la Reserva de Biosfera de Menorca entre les entitats impulso...
Residus
 
 4 març
Pla de Residus de MenorcaMedi Ambient de les Illes Balears informa favorablement el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus No Perillosos de Menorca.
Residus
 
 5 febrer
Papereres flotants al port de CiutadellaEl Consell Insular instal·la papereres flotants al port de Ciutadella.

Projectes destacats
 
 27 gener
Control dels passos de bestiarEl departament de Medi Ambient treballa per evitar que eriçons i altres animals quedin atrapats en passos canadencs.
Reserva
 
 5 desembre
Estrena documental RBL'últim documental de la família Escandell, "Menorca Reserva de Biosfera, a la recerca de l'equilibri", s'estrena a mitja...
Reserva
 
 14 novembre
Les RB i el model territorialMenorca participa en els debats sobre el pla d'acció de la candidatura a Reserva de la Biosfera de la Costa Brava.
Conservació
 
 24 octubre
Llei de Camins de Mallorca i MenorcaEl Consell Insular de Menorca valora positivament la sentència del Constitucional que avala la Llei de Camins de Balears.
Conservació
 
 2 agost
Fauna i flora invasora a MenorcaEstudiants en pràctiques a l'Agència Menorca RB realitzen tasques de control i extracció d'espècies invasores a l'ill...
Medi Ambient
 
 28 juny
Nova embarcació per a l'Illa de l'AireMenorca Preservation Found i Blue Marine Foundation donen a LEADER una barca per a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire.
Conservació
 
 21 juny
Conveni per el manteniment de Camí de CavallsEl Consell i 40 Nord Outdoor signen un conveni per al manteniment de Camí de Cavalls.
Reserva
 
 19 juny
Aprovada l'ampliació de la Reserva de BiosferaMenorca es converteix en la Reserva de Biosfera amb més superfície marina  de la Mediterrània.
Mortalitat de fauna en carreteres
 
 7 juny
Mortalitat animal en carreteresRealitzat un estudi de seguiment de la mortalitat de fauna a les carreteres de Menorca.
Reserva
 
 12 abril
Nova Reserva Marina de l'illa de l'AireEl Govern Balear aprova definitivament la declaració de la Reserva Marina de l’illa de l’Aire de Menorca.
Ecoturisme
 
 19 març
Menorca s'integra a l'Associació d'Ecoturisme d'EspanyaL'entrada cerca garantir la consolidació de pràctiques turístiques d'acord amb la sostenibilitat de l'illa.
Conservació
 
 13 desembre
Una illa, una marCicle de xerrades dedicades al medi marí i a la reserva de Biosfera.
Xarxa Mundial d'Illes i Zones Costeres
 
 25 octubre
L'illa de Man planta cara al plàsticL'illa de Man ha alliberat les seves platges de plàstic i ha esdevingut un exemple exitós en la protecció de l'oceà.
Starlight
 
 29 agost
Preservar el cel nocturn de MenorcaEl Consell aprova el Reglament de Protecció del Cel Nocturn per reduir la contaminació lumínica de l’illa.
Biodiversitat
 
 7 agost
Control de plaguesEl Consell Insular instal·la trampes biodegradables per al control de plagues a la finca pública d’Alforí de Dalt.
Tendència aus comuns
 
 5 juny
Urbanisme i ausMedi Ambient, Ajuntament de Ferreries i SOM instal·len uns sistema pilot per evitar la caiguda d'excrements d'aus a les voreres.
Projectes
 
 3 juny
Reglament del Medi Nocturn a MenorcaUna regulació que aposta per una il·luminació eficient i sostenible amb l’entorn de l’illa, millorant la qualita...
Activitats
 
 1 gener
La posidònia al cicle "Una illa una mar"Més de 50 persones assisteixen a la xerrada sobre posidònia del cicle "Una illa una mar".