Estudis i informes

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
milà reial
 
 28 febrer
La població de milà reial continua creixent a MenorcaEl milà reial compta ja amb 52 parelles reproductores a Menorca.
Estudis i informes
 
 20 febrer
Presentació de l'estudi sobre l'origen dels nitrats El Consell Insular presenta un estudi que determina l'origen de la contaminació per nitrats de les aigües de Menorca.
Residus
 
 3 desembre
Consum i generació de residus La Fundació Rezero presenta un informe sobre el model de consum i la generació de residus a les Balears.
Estudis i informes
 
 25 setembre
Aus comunes i aus aquàtiques hivernants a MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment d'aus comunes i aus aquàtiques a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Estudis i informes
 
 29 agost
Els mamífers terrestres de MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment de mamífers terrestres a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Conservació
 
 2 agost
Fauna i flora invasora a MenorcaEstudiants en pràctiques a l'Agència Menorca RB realitzen tasques de control i extracció d'espècies invasores a l'ill...
Estudis i informes
 
 30 juliol
Aus marines a MenorcaPublicades les últimes dades de seguiment d'aus marines a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Energia
 
 17 juny
Cens d'empreses Menorca 2030El Consorci de Residus i Energia crea un cens d'empreses a Menorca per posar en marxa l'estratègia de descarbonització.
Medi Ambient
 
 11 juny
Usos i ocupació de les platges de MenorcaPublicats els resultats de l’anàlisi de l’ús de les platges de Menorca l’estiu de 2018.
Biodiversitat
 
 29 maig
La miloca a MenorcaLa miloca, tot i que amenaçada, podria estar a prop de la saturació a Menorca.
Sargantana balear
 
 4 abril
Seguiment de la sargantana balearAugmenta la densitat de població de la sargantana balear en els illots de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Estudis i informes
 
 27 març
Es publica un estudi d'indicadors entre Lanzarote i MenorcaL’estudi contempla 7 blocs temàtics i l’anàlisi de més de 85 indicadors.
Energia
 
 15 març
Estudi de l'impacte del canvi climàtic a MenorcaUn estudi de la UIB avala la necessitat d'empendre la transició energètica a Menorca davant el canvi climàtic.

...
Aranyes
 
 13 març
Les aranyes a la RB de MenorcaIdentificades 116 espècies d'aranyes fins ara no citades a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 22 febrer
Augmenta la població de milà reial a MenorcaEl control anual de població reproductora revela un augment del 23% en les parelles fins a un total de 43.
Estudis i informes
 
 16 febrer
Estudi de Fluxos Alimentaris de MenorcaAquest dissabte s'han presentat  els resultats dels estudis de fluxos alimentaris i de demanda pública d’aliments a Menorca.
Energia
 
 19 octubre
Integració de l'energia renovable a MilàEl Consorci presenta l’estudi per a l'implantació d’un projecte global de generació elèctrica.
Biodiversitat
 
 24 juliol
Seguiment d'invertebrats a la RB de MenorcaPubliquem les dades de l'informe de seguiment de papallones diürnes i libèl·lules a la Reserva de Biosfera.
Electrocució
 
 21 juny
Electrocució d'aus a la RB de MenorcaPublicats els resultats de l'Estudi sobre l'electrocució d'aus a Menorca realitzat entre el 2016 i 2017.
Flora
 
 1 gener
Flora invasora als nuclis urbans de l'illaL'Agència Menorca Reserva de Biosfera cartografia zones verdes dels nuclis urbans de l'illa per detectar flora invasora.