Marca MRB

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Marca MRB
 
 20 desembre
L'Albert Camus obté la marcaLa Sala Albert Camus es converteix en el primer equipament cultural de l’illa en ser reconegut amb el segell de sostenibilitat.
Marca MRB
 
 22 novembre
Nova categoria de la marca MRBEls espais culturals ja es poden certificar amb la marca Menorca Reserva de Biosfera.
 
Marca MRB
 
 21 desembre
[VÍDEO] Presentació de la marca Menorca Reserva de BiosferaJa disponible la gravació de l'acte de presentació de la marca celebrat a Sant Lluís el passat 17 de desembre.
Marca MRB
 
 27 agost
Nova categoria de la marcaLa llet i els derivats làctics seran la nova categoria de la marca Menorca Reserva de Biosfera.

Marca MRB
 
 30 juny
Ja són 13 empreses adherides a la marcaLes 13 primeres empreses de la marca Menorca Reserva de Biosfera es reuneixen a Morvedra per teixir aliances.
Marca MRB
 
 31 març
Marca Menorca Reserva de BiosferaTretze empreses estan en procés d’obtenir la marca de sostenibilitat Menorca Reserva de Biosfera.
Marca MRB
 
 12 desembre
Presentació de la marca Menorca Reserva de BiosferaLa nova marca de sostenibilitat ja es pot sol·licitar i és un distintiu de qualitat per reconèixer bones pràctiques d...
Marca MRB
 
 24 maig
Marca Menorca Reserva de BiosferaEs publica al BOIB el reglament definitiu i les fitxes de la Marca Menorca Reserva de Biosfera.
Marca MRB
 
 10 desembre
Nova marca de la Reserva de BiosferaEl Consell Insular obre l'ús de la marca a entitats i empreses que treballen per la sostenibilitat
Marca MRB
 
 19 juny
Marca Menorca Reserva de BiosferaEl Consell obre un termini d'al·legacions al reglament de la marca que promocionarà productes i serveis sostenibles.