Notícies

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Medi Ambient
 
 12 enero
Jornades de Medi AmbientMenorca tanca les VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears.
Notícies
 
 11 enero
El proper 14 de gener s'inicien les obres de la planta de MilàEl passat dimecres dia 9 el Consorci de Residus i Energia va signar l’acte d’inici de les obres
Activitats
 
 9 enero
Segona sessió de Cinema&BiosferaAquest gener tindrà lloc la segona sessió del cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca
Notícies
 
 20 diciembre
Projecte "Arbres d'Algendar"Es tracta de la col·lecció més important de fruiters de diferents varietats locals de Menorca.
Energia
 
 19 diciembre
13 millions per energies renovablesPrimer pas per materialitzar el compromís adquirit a Brusel·les en matèria de transició energètica.
Biodiversitat
 
 18 diciembre
Estratègia BiodiversitatPresentat l'informe anual de l'Estratègia de Conservació de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera amb conclusions positives.
Notícies
 
 17 diciembre
"Més peixos, menys plàstic"Promouen la campanya el Grup d'Acció local de pesca de l’Associació Leader Illa de Menorca i Menorca Preservation Fund.
Notícies
 
 14 diciembre
Reunió del Consell Social de l'Agència RBLa sessió va abordar i avaluar l’estat actual de les actuacions que des de l’Agència s’han dut a terme.
Biodiversitat
 
 14 diciembre
Programa d'erradicació de flora invasoraMés de 25 tones de vegetació invasora retirades durant 2018 en zones de la Xarxa Natura de Menorca.
Notícies
 
 13 diciembre
Fi del cicle de xerrades una illa una marDurant quatre mesos s’han organitzat 6 taules rodones que han comptat amb més de 30 ponents experts en diferents àmbits.
Notícies
 
 10 diciembre
Nova marca de la Reserva de BiosferaEl Consell Insular obre l'ús de la marca a entitats i empreses que treballen per la sostenibilitat.
Energia
 
 30 noviembre
Menorca, zona pilot de la transició energèticaEuropa es compromet que Menorca compti amb el 85% de consum energètic provinent de fonts renovables per 2030.
25 Aniversari
 
 27 noviembre
Ja tenim la revista "ONA" de tardor! Surt el segon nombre de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Residus
 
 16 noviembre
Nova planta de residus de MilàLa nova planta de Milà permetrà revaloritzar un 70% de les entrades de residus domèstics que arribin a la planta, amb el con...
Geologia
 
 30 mayo
XX Simposi Ensenyament GeologiaReserva de Biosfera de Menorca del 9 al 14 de juliol de 2018
25 Aniversari
 
 17 mayo
25è Aniversari Menorca Reserva de BiosferaAquest any 2018 celebram el 25è aniversari de la declaració de Menorca Reserva de Biosfera
Medi Ambient
 
 16 mayo
5a Edició del Congrés Internacional Greening the IslandsMenorca acull la cinquena edició de Greening the Islands per parlar d'energies renovables, mobilitat sostenible i gestió de l'aigua.