[OFERTA DE CONTRACTACIÓ MENOR]

El Consell Insular publica una oferta per al disseny de la imatge corporativa de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres

Els interessats podran presentar la seva oferta fins dia 2 de novembre

25/10/2021

El Consell Insular de Menorca publica una oferta per al disseny de la identitat visual i imatge corporativa de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres (islandbiosphere.org), una xarxa de col·laboració entre reserves de la biosfera a escala global per avançar en el repte de la sostenibilitat en illes i espais costaners, de la qual l'Agència Menorca Reserva de Biosfera exerceix la cosecretaria tècnica, juntament amb la reserva de biosfera de l'illa de Jeju (Corea del Sud).

TASQUES I CARACTERÍSTIQUES A DESENVOLUPAR EN EL SERVEI

El contractista haurà de crear una imatge corporativa global personalitzada i original del conjunt de la Xarxa, que permeti identificar-la i relacionar-la amb els trets característics d'una xarxa d'illes i espais costaners protegits, que comparteixen la interfície terra-mar com a característica principal i que treballen units per fer front als reptes globals i especialment al canvi climàtic.

La imatge servirà com a logotip de la Xarxa, i haurà d'acompanyar-se del nom de la xarxa en anglès, castellà i sud-coreà. Haurà de ser una imatge combinable amb altres logotips del Consell Insular de Menorca, del programa MAB de la UNESCO, del Comitè MAB-Espanya així com de la resta d'organismes involucrats. La imatge ha de ser apta per ser publicada als espais web de la Xarxa, en materials promocionals o divulgatius de diferents formats com ara fullets, flyers, panells, pòsters o anuncis d'esdeveniments, així com a les plantilles de documents administratius i de treball, en suport digital o imprès. El disseny ha de ser reproduïble en color, en blanc i negre i en format negatiu.

CALENDARI D'EXECUCIÓ DEL SERVEI

El servei s'iniciarà en el moment de signatura de l'encàrrec i es desenvoluparà en el termini d'un mes natural. 

PRESSUPOST

El pressupost del contracte menor de serveis tindrà un cost màxim de 3.500 euros (IVA exclòs).

TERMINI DE PRESENTACIÓ D'OFERTES

Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 2 de novembre de 2021.

Oferta Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres