Els espais culturals, nova categoria de la marca Menorca Reserva de Biosfera

Marca MRB

Els espais culturals, nova categoria de la marca Menorca Reserva de Biosfera

Ha estat aprovada inicialment la fitxa de requisits per a què els espais culturals puguin sol·licitar la Marca Menorca Reserva de Biosfera

14/07/2021

Cada vegada són més les empreses i/o productes interessades per aconseguir la certificació. Mentrestant seguim treballant per ampliar la marca a noves categories i reconeìxer i donar a conèixer aquells productes i serveis que contribueixen millor a generar sostenibilitat a la Reserva de Biosfera.

La creació d'aquesta fitxa ha estat una petició de part del propi sector cultural i es dona resposta a la petició que establiments que acullen actes de creació, formació i visibilització d'actes culturals amb criteris de sostenibilitat puguin ser certificats.

Ara la fitxa de requisits es troba en període d’exposició pública i qualsevol persona o entitat interessada pot presentar propostes o al·legacions fins al 12 d’agost, a través d'una instància genèrica per carpeta ciutadana o bé enviant un correu a reserva.biosfera@cime.es indicant l'assumpte "Al·legacions fitxa establiments culturals".

FITXA MARCA ESPAIS CULTURALS

Tota la informació sobre la marca a marcamenorcabiosfera.org>