[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]

Revista ONA

L'Agència Menorca Reserva de BIosfera publica una oferta de serveis per a l'elaboració i publicació de les edicions 9 i 10 de la Revista ONA

Es podran presentar ofertes fins les 23.59h del 8 de maig de 2021.

30/04/2021

L'Agència Menorca Reserva de BIosfera publica una oferta de serveis per a l'elaboració i publicació de la Revista ONA. L’objecte principal de l’encàrrec de servei és l’elaboració del contingut, disseny, maquetació i edició, impressió i distribució de les edicions 9 i 10 de la revista ONA, tot donant continuïtat a l’actual estil de la revista per mantenir-ne la coherència.

La revista ONA 25 anys de sostenibilitat és una publicació de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera nascuda l’any 2018 amb motiu del 25è aniversari de la declaració. És una revista que té l’objectiu de divulgar l’activitat que en matèria de sostenibilitat es desenvolupa a l’illa. Una publicació capaç de transmetre el concepte de Reserva de Biosfera, les característiques i els seus valors essencials, a la vegada que explica les iniciatives i activitats desenvolupades en aquest marc per la societat, ja sigui de projectes o activitats impulsats des de l’administració, les entitats, les empreses de l’illa o la societat en general. També inclou articles d’opinió de persones particulars o vinculades a entitats com ara l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) o diverses entitats de l’illa. Per aquest motiu els continguts es redacten amb un format periodístic, posant especial èmfasi en la divulgació per al públic en general, abastant totes les edats.

Calendari d'execució i pressupost

El contracte serà efectiu a partir del dia de la seva signatura i tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2021. El pressupost del contracte menor de serveis tindrà un cost màxim de 16.000 euros (IVA inclòs).

Els/les interessats/des podran presentar ofertes fins les 23.59h del 8 de maig de 2021.

Tota la informació sobre l'oferta en el document adjunt:

Oferta