Autobús per la jornada de Vaga Mundial pel Clima

Nota de Premsa

El Consell de Menorca posa a disposició de la ciutadania un servei especial d’autobús per la jornada de Vaga Mundial pel Clima

El preu del servei serà d'1€ per trajecte i la venda de tiquets per aquest servei es realitzarà de forma anticipada als ajuntaments

25/09/2019

Dia 27 de setembre tindrà lloc la celebració de la Vaga Mundial pel Clima. Des del Consell Insular de Menorca ens volem afegir a aquesta reivindicació pel clima que tindrà lloc a les 19.00 hores a la plaça de l’Esplanada de Maó.

Així, i per tal de facilitar l’assistència a aquesta concentració i reduir emissions, s’habilitarà un servei especial de reforç d’autobusos de línia. La venda de tiquets per aquest servei es realitzarà de forma anticipada a les OAC (Oficines d’Atenció al Ciutadà) dels diferents ajuntaments de l’illa.

El preu d’aquest servei serà d’un euro per trajecte. Així, el preu de l’expedició (l’anada i la tornada) serà de dos euros. Aquest preu no està subjecte als descomptes habituals i els infants menors de 4 anys hi tindran l’accés gratuït.

En el cas de disposar de seients lliures s’optarà per vendre tiquets 15 minuts abans de la sortida a peu de bus. Aquesta modalitat no garanteix que hi hagi seients disponibles per a tots els usuaris, per tant, es recomana la compra de forma anticipada.


Horaris i trajectes:

Sortida des de Ciutadella (ANADA): a les 17.30 hores es produirà la sortida des de Ciutadella (parada via Perimetral) Es realitzaran aturades, a les parades oficials, dels diferents pobles (Ferreries, Es Mercadal i Alaior) amb un interval de 20 minuts des de la sortida de Ciutadella. En el cas d’Alaior, aturada única a la parada davant poliesportiu.

Sortida des de Maó (TORNADA): 22.15 hores sortida de regrés des de l’estació d’autobusos de Maó, realitzant el recorregut i aturades a la inversa.


Els autobusos destinats a aquest servei aniran degudament identificats per aquest servei.