Punts de càrrega vehicle elèctric

Energia

El Consorci de Residus i Energia de Menorca obre una convocatòria per a contractar el manteniment dels punts de càrrega de vehicle elèctric de l'illa

Les empreses interessades en la contractació podran presentar una oferta fins a l'11 de setembre

19/08/2019

El Consorci de Residus i Energia de Menorca ha fet pública avui l'obertura d'una convocatòria per a la contractació d'un servei de manteniment i supervisió dels punts de càrrega de vehicle elèctric públics de Menorca.

Entre les principals actuacions que haurà de dur a terme l'empresa contractada, es troben la supervisió i manteniment de tots els punts de càrrega de la xarxa pública, l'anàlisi de dades de cada punt i proporcionar un servei d'atenció telefònica i tramitació d'incidències. En definitiva, s'haurà de garantir el correcte funcionament de la xarxa els 365 dies de l'any, i donar servei d'atenció a la ciutadania en cas de possibles problemes.

El contracte preveu el marcatge de cada punt amb un telèfon de contacte, un correu electrònic i una adreça web específica perquè els usuaris puguin comunicar les incidències que puguin produir-se, realitzar consultes i demanar informació o instruccions sobre el funcionament dels punts de càrrega.

El pressupost del contracte menor de serveis té un cost màxim de 17.545,50 euros incloent l'IVA, una durada d'un any i abastarà tot el parc de punts de càrrega públics, també aquells projectats que encara no s'han instal·lat.

Les empreses interessades a participar en el procés de contractació tenen fins a l'11 de setembre d'enguany per presentar la seva oferta, que hauran de formalitzar de forma telemàtica mitjançant un registre d'entrada a la seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca.

La instal·lació de punts de càrrega de vehicle elèctric forma part de les actuacions que, en el marc de l'estratègia de descarbonització Menorca 2030, el Consorci de Residus i Energia i el Consell Insular de Menorca estan duent a terme amb l'objectiu marcat de disposar d'una bona estructura de càrrega elèctrica que permeti anar substituint el parc automobilístic actual pel cotxe elèctric. Es projecta que la xarxa de punts de càrrega de vehicle elèctric de l'illa estigui completament desplegada el 2025.


Consulta la convocatòria