Ja tenim a punt el nou número de la revista ONA

Nota de Premsa

Ja tenim a punt el nou número de la revista ONA

La revista ONA compleix un any des de la seva primera publicació i es consolida amb un 4t número dedicat al fons marí de Menorca

Revista ONA

26/07/2019

Aquest mes d'agost sortirà publicada la revista ONA d'estiu. La revista divulgativa de la Reserva de Biosfera es consolida amb una 4a publicació que va néixer tot just fa un any amb motiu del 25è aniversari de la declaració de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Aquest estiu la revista ONA dedica gran part de les seves pàgines al fons marí, coincidint amb l'aprovació per part de la UNESCO de l'ampliació de la Reserva de Biosfera de Menorca cap al mar. Tracta temes com la riquesa de l'entorn marí de l'illa i les diferents figures de protecció marines existents.

La revista ONA inclou entrevistes, reportatges i articles d’opinió. Concretament, en aquest número també hi trobarem articles sobre el paisatge de la Menorca Talaiòtica, el Contracte Agrari de la Reserva de Biosfera (CARB) o el reciclatge. A més d'un reportatge dedicat a la baldrijta, un article entorn els fluxos alimentaris de l’illa i un reportatge sobre la nova marca Menorca Reserva de Biosfera.

Així, aquesta publicació trimestral segueix l'objectiu de divulgar, comunicar i sensibilitzar. ONA tracta temàtiques ben diverses entorn de la sostenibilitat de la nostra illa i dels treballs i projectes que es duen a terme per seguir avançant cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible de la UNESCO). També inclou un apartat d'agenda per donar visibilitat a tots aquells esdeveniments que es duen a terme a Menorca i estan relacionats amb la Reserva de Biosfera. Des d'actes culturals, excursions i visites guiades, fins a tallers o activitats infantils.

Com a novetat, aquest número d'ONA inclou un apartat interactiu. El Quiz de la Reserva pretén animar als lectors a posar a provar els seus coneixements i a encertar un seguit de preguntes. Es sortejarà un lot de producte local entre tots els que participin i proporcionin les respostes correctes.

Es tracta d'una publicació gratuïta, dedicada al públic en general i que es distribueix arreu de l'illa. L'edició d'ONA es fa amb col•laboració de l'Editorial Menorca S. A i segueix al màxim els criteris ambientals; paper 100% reciclat, segell FSC i càlcul i indicació de la motxilla ecològica de l'edició.

MOLT PREST A LES VOSTRES MANS!

Publicacions anteriors