Marca Menorca Reserva de Biosfera

Marca MRB

Es publica al BOIB el reglament definitiu de la Marca Menorca Reserva de Biosfera

Pròximament l’Agència de la Reserva de Biosfera oferirà una pàgina web a través de la qual els productes i serveis que compleixin els requisits de sostenibilitat podran sol·licitar la marca

Marca Menorca Reserva de Biosfera

24/05/2019

Després d’un període a exposició pública, el passat 23 de maig, es publicà al BOIB l’aprovació definitiva del reglament de la marca i les fitxes de requisits (agrupades per famílies de productes i serveis) que hauran de complir els sol·licitants. A partir d’ara, els interessats poden consultar al BOIB la documentació necessària per a presentar la sol·licitud.

La marca
La Marca Menorca Reserva de Biosfera, creada pel Consell Insular de Menorca, té la finalitat de distingir i promocionar projectes, béns i serveis que contribueixin a la conservació del patrimoni cultural i natural de Menorca, així com al desenvolupament sostenible de l’illa.

Aquest distintiu va més enllà de ser un segell de qualitat, una denominació d’origen o un certificat ecològic. Busca compatibilitzar tot l’anterior dins d’un marc de sostenibilitat territorial i unificar esforços en una mateixa direcció. El podran sol·licitar principalment productes naturals del sector agroalimentari, productes d’artesania, activitats econòmiques tradicionals o serveis turístics de restauració que compleixin amb les normes i requisits obligatoris.

Ara l’Agència Menorca Reserva de Biosfera treballa per facilitar l’accés a la marca i el procés per sol·licitar-la. Durant els pròxims dies s’oferirà una pàgina web explicativa que detallarà tot el procediment i permetrà fer la sol·licitud telemàtica.

BOIB. Reglament
BOIB. Fitxes de requisits