El Consell Insular obre una convocatòria de contractació per a un lloc de treball com a informador a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire

Entre les tasques a desenvolupar es troben informar els pescadors recreatius sobre la normativa existent a la reserva marina, realitzar recomanacions sobre bones pràctiques i recollir dubtes, opinions i queixes dels usuaris informats

30/04/2019

El Consell Insular ha obert una convocatòria de contractació per a un lloc de treball com a informador a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire. En concret, la persona contractada durà a terme l'assistència tècnica en la realització d'una campanya informativa adreçada a pescadors recreatius dins de la Reserva.

Entre les tasques a desenvolupar es troben informar els pescadors recreatius sobre la normativa existent a la reserva marina, realitzar recomanacions sobre bones pràctiques i recollir dubtes, opinions i queixes dels usuaris informats.

L'àmbit d'actuació inclourà tant el litoral terrestre com el marítim de la reserva, de manera que el treballador o treballadora contractada haurà de comptar amb un mitjà de transport terrestre i li serà facilitada una embarcació amb patró per als desplaçaments per mar.

Com a requisits, per al lloc de treball es valorarà especialment el coneixement d'idiomes, especialment anglès i francès, i es requerirà aportar documentació en què consti la formació i els coneixements tècnics per dur a terme les tasques encomanades.

El treball d'informador es durà a terme entre el dia 1 de juny i 15 de setembre. Els interessats podran presentar la seva oferta fins al 13 de maig de 2019 preferentment per via telemàtica a la seu electrònica del Consell Insular de Menorca.


Convocatòria