Nou llibret divulgatiu sobre artesania menorquina

Publicacions

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera publica <>, el nou llibret divulgatiu del Centre Artesanal de Menorca

20/11/2018

<<Artesania de Menorca>> és el nou llibret editat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera que té l’objectiu de divulgar i donar a conèixer l’artesania de l’illa. <<Artesania de Menorca>> es suma a les dues publicacions anteriors de la col·lecció de llibrets divulgatius <<Cap de Cavalleria>> i <<Geologia de Menorca>> que al·ludeixen al centre d’interpretació del Cap de Cavalleria i al Centre de Geologia de Menorca.

Aquest nou número ens presenta l’artesania de l’illa, la seva història i els seus protagonistes. L’objectiu d’aquesta publicació és recollir en un llibret tot allò que el Centre Artesanal mostra a través de la seva exposició de manera que els visitants es puguin emportar a casa allò que veuen i aprenen en aquesta mostra i, alhora, aprofundir en el coneixement de l’artesania menorquina i el seu llegat.

Així, els textos han estat redactats pel Centre Artesanal i en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Es tracta d’un llibret d’unes 40 pàgines, acompanyat de fotografies i editat amb 6 idiomes. Es pot trobar al mateix centre d’Artesania de Menorca per un preu de 2 €, i també, a les seus del Consell Insular de Menorca. Cal esmentar que s’ha creat tenint cura de minimitzar l’impacte ambiental inherent als materials i processos utilitzats. Això es pot comprovar a l’etiqueta corresponent a la “motxilla ecològica” que incorporen el llibrets.