Segona sessió de Cinema&Biosfera

Activitats

Aquest gener tindrà lloc la segona sessió del cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera

Comptarem amb la presentació del teaser del nou documental de Toni Escandell i amb una degustació d'herbes de Menorca

Foto de la primera sessió del cicle novembre passat al Far de Cavalleria

9/01/2019

Dissabte 26 de gener tindrà lloc a l’auditori de Ferreries la segona sessió del cicle de Cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca. Es projectarà el film Mañana (França, 2015); una pel·lícula documental on els protagonistes (l'actriu Mélanie Laurent i l'activista Cyril Dion) recorren el món per a trobar i conèixer alternatives ecològiques, econòmiques, de democràcia local i educatives.

La sessió començarà a les 20 h i comptarà amb la presència de Toni Escandell que presentarà el teaser del seu pròxim documental “Les illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer, Illes Balears”. L’acte es tancarà amb una degustació d’herbes de Menorca. Per assistir-hi és important reservar plaça a info@festivalmenorca.com.

El cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca finalitzarà el mes de març amb la darrera sessió. Aquest cicle es va inaugurar el passat mes de novembre al Far de Cavalleria amb una jornada dedicada al públic infantil que va comptar amb activitats pels més petits. 

Totes les activitats d'aquest cicle estan organitzades pel Festival de Cinema de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular. D'aquesta manera, el Festival de Cinema se suma a la celebració dels 25 anys de la Reserva de Biosfera amb un cicle especial de cinema divulgatiu i en sintonia amb la natura i la sostenibilitat. A més, a banda de les projeccions, cada sessió compte amb activitats complementàries, com tallers de reciclatge o degustacions de producte local. 

PRIMERA SESSIÓ DEL CICLE CINEMA&BIOSFERA
SEGONA SESSIÓ DEL CICLE CINEMA&BIOSFERA