Inici dels tallers d'Educació Ambiental

Educació

Més de 200 tallers d'educació ambiental als centres educatius durant el curs escolar 2018-2019

Ja ha començat la nova temporada de tallers i activitats que organitza l'Agència Menorca Reserva de Biosfera a través del programa Salut Jove i Cultura

Taller escolar a la finca pública d'Alforí

5/11/2018

Atès a la gran acollida que tingueren els tallers realitzats l'any 2017-2018 als centres educatius, enguany, 2018-2019 s’ha ampliat l'oferta d'activitats amb l'objectiu de donar a conèixer tots els valors d'una Reserva de Biosfera i, a més, fer-ho arribant a tots els nivells educatius.

Per aquest motiu, des de l'Agencia Menorca Reserva de Biosfera, s’han ofert disset tallers d’Educació Ambiental als centres educatius, tres dels quals són novetat aquest curs:
Contacontes: El bosc d'Alforí de Dalt (dins l’aula) I Contacontes: El bosc d'Alforí de Dalt (amb una part del taller fora de l’aula, a la finca d’Alforí). Aquests dos tallers estan adreçats als nivells d'infantil i començaran a partir de febrer de 2019. I un tercer taller com a novetat: Biodiversitat Marina de la Reserva de Biosfera de Menorca

L'Agència Menorca Reserva de Biosfera participa des de fa anys amb el programa de Salut Jove i Cultura que impulsa anualment el departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca. Es tracta d’un programa que posa a disposició dels centres educatius de Menorca una àmplia oferta de tallers orientats als infants, al jovent i també a les famílies.

Cal esmentar que, any rere any, l’Agència ha anat ampliat la seva oferta fins a arribar a oferir un total de 17 tallers sobre medi ambient que tracten temes com: la biodiversitat, la geologia, les activitats ramaderes, entre molts altres. 

Per aquest curs escolar, s’han formalitzat més de 200 sol•licituts per a la realització d’aquestes activitats. Això suposa la participació de més de 4000 alumnes en aquests tallers. En vista d’aquests resultats, des de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, volem agrair als centres educatius i a tots els agents implicats el seu interès.


TALLERS EDUCACIÓ AMBIENTAL