Presentació del llibre "Camí de cançons"

Publicacions

"Camí de cançons", nou llibre de Cris Juanico sobre l'entorn natural de Menorca

El nou llibre CD té l’objectiu de sensibilitzar i afavorir el respecte cap al medi ambient

1/01/1900

Aquest dilluns 24 de setembre s’ha presentat a la seu del Consell Insular el nou llibre “Camí de cançons”, editat i produÏt per la discogràfica Aumon . Hi han estat presents el conseller de Medi Ambient i Reserva Biosfera, Javier Ares, la directora insular de Reserva Biosfera, Irene Estaún, i els membres d’Aumon Discogràfica, Cris Juanico i Margui Juanico.

Camí de cançons és un conte infantil en format de llibre CD que cerca, a través d’expressions artístiques com ara la paraula, la imatge i la música, sensibilitzar i afavorir el respecte i la protecció del medi ambient, el territori i el paisatge, amb uns continguts dissenyats per a compartir amb tota la família de forma didàctica i engrescadora. Entre aquests continguts hi destaca la riquesa natural de Menorca i del Camí de Cavalls.

La publicació del llibre coincideix en l’any del 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera. En aquest sentit, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera ha col·laborat en l’assessorament sobre temes de gestió sostenible, educació, conservació i desenvolupament de la regió de Menorca per tal que els continguts fossin els més acurats possibles. A més, l’Agència també col·laborarà amb la compra de 200 exemplars per a repartir a totes les escoles de Menorca.

El conte, que va néixer a partir d’una idea de Miriscolti Produccions, conté textos, fotografies i il·lustracions originals de Dolors Boatella, cançons noves creades per Margui Juanico i Cris Juanico, i compta amb la narració de l’actriu Gemma Moll.