Exposició de diorames de Nadal

Exposició de diorames de Nadal

47a edició de l’Exposició de Diorames de Nadal. En aquesta ocasió, la vintena de diorames que es podran veure estarà dedicada a la Reserva de Biosfera de Menorca.

Un total de 18 diorames, muntats pel grup de pesebristes de Maó, mostraran escenes bíbliques relacionades amb el naixement de Jesús ambientades a paisatges, racons de pobles i edificis de la nostra illa.

A l’exposició pretén representar la diversitat de Menorca que es reflecteix en els cinc pilars de la Reserva: medi ambient, benestar social, turisme, cultura i economia. Alguns exemples de diorames que es podran veure són l’anunciació a la Verge ambientada a Sant Joan dels Vergers; la visitació a Son Mercer de Baix; l’empadronament al Santuari del Toro; l’anunciació als pastors a la Torre d’en Penjat; l’adoració dels Reis al castell de Sant Felip; la fugida a Egipte a la pedrera de Santa Ponça o el baptisme de Jesús a Sa Bassa Verda.

S’inaugurarà dimarts dia 18 a les 20 hores a la sala d’exposicions de La Caixa de Maó i es podrà visitar cada dia fins dia 6 de gener en horari de 18 a 20.30 hores. A més, al mateix acte d’inauguració es donaran a conèixer els guanyadors del concurs “Dibuixa i pinta el teu pessebre” organitzat entre les escoles de Maó (alumnes del segon cicle de Primària) i del concurs “Ceràmica dedicada al pessebre” en el que han participat els alumnes de l’Escola Municipal de Ceràmica.

Del 18 de desembre fins dia 6 de gener. Horari de visites de 18 a 20.30 hores

Sala d’exposicions La Caixa (carrer Nou, 25). Maó

Organitza: Grup de Pessebristes de Maó. Amb el patrocini de l'Ajuntament de Maó i el Consell Insular de Menorca